Apróhirdetések


Bármilyen ontopic dolog hirdethetõ, komplett autó vagy alkatrészek, illetve keresés jellegû hirdetés is lehetséges.
A hirdetések 30 napig érvényesek. Ugyanazt a dolgot ezen az idõn belül többször hirdetni tilos.
Kérünk, hogy amennyiben elkelt a hirdetett dolog, töröld le a hirdetésedet!

Az oldal kizárólag magánjellegû apróhirdetések elhelyezésére szolgál.
Gyártók, kereskedõk és nagyüzemi eladók keressenek meg bennünket az info [kukac] suzuki4x4 [pont] hu e-mail címen, és lehetõséget biztosítunk a termékeik megjelenésének, jelképes áron!


Figyelem! Aki itt kíván hirdetni, az szíveskedjen ide feltölteni a hirdetett jármû adatait, a hasznaltauto.hu-ra vagy egyéb helyre linkelõs hirdetéseket értesítés nélkül töröljük, ismételt elõfordulás esetén regisztrációval együtt!

Hirdetés feladásához be kell jelentkezned!Ingyen elvihető 1 db Linglong Crosswind M/T gumiabroncs, 30x9.5 R15 104Q méret. LT (light truck), M+S (nagyévszakos) jelölésekkel, Made in in china, 7.5 J kerékre ajánlott (szintén szerepel az abroncson), 2017. 42. heti gyártású. Nem tudom hány km van benne, szerintem kb. 10000-et futott. Öt darabot vettem, ez lassan, de mindig eresztette a nyomást és emiatt ez lett a pótkerék. A közepén hosszában végigfutó barázdán jól látható, hogy keveset futott. A szélén 12 mm, beljebb 9.5 mm a barázdamélység. Sérülésmentes, javítva nem volt. Adott esetben Vác-M2-M0-M6-61 Dunaföldvár-Tamási-Dombóvár, vagy M7-67 Balatonlelle-Kaposvár-Szigetvár vonalon szállítani is tudom.
Ár: 0 Ft

Kopter (), 20/5119558, Vác
Hirdetés feladásának dátuma: 2023.09.10. 09:38:43