Események

<< Vissza


A Suzuki4x4.hu immár hagyományos tavaszi bakonyi túrája a megszokott kirándulással, utcai autóval is teljesíthetõ, de azért érdekes útvonallal vár mindenkit.



Helyszín

A túra útvonala Keleti-Bakony azon részeit érintené, amelyek autóval szabadon megközelíthetõek normális úton sorompó, behajtani tilos tábla vagy természetvédelmi terület érintése nélkül.
A találkozási pont Várpalotától északra lesz, részletek késõbb.
Találkozás 9 órától, a találkozási ponton játszási lehetõséggel.
Eligazítás 10 órakor, kérjük, hogy legkésõbb ekkorra mindenki érkezzen meg. Indulás eligazítás után.
A túra kb. 16 óra körül ér véget (természetesen igény szerint lehet majd rövidebbre vagy hosszabbra venni).



Részvételi feltételek

A túra részvételi díja maximum 2.000 Ft/autó, melyet kizárólag a valóban felmerült költségek fedezésére fordítunk, és összege a megjelentek számától függõen kevesebb is lehet.
Az elõzetes jelentkezéseket is figyelembe véve, jellege miatt a rendezvényen max. 20 autó vehet részt, kizárólag elõzetes regisztráció után. 

A rendezvényen kizárólag az vehet részt, aki vállalja, hogy képes kulturáltan autózni (kizárólag az utakon halad, a természetet tiszteletben tartja és nem rongálja, szemetet nem hagy maga után, ittasan nem ül volánhoz stb).
Az általa okozott károkért a felelõsséget mindenki maga vállalja, és a résztvevõknek okozott esetleges károkért a szervezõk semmilyen felelõsséget nem tudnak vállalni.
Ennek biztosítására a részvétel kötelezõ feltétele az alábbi regisztrációs lap kitöltése, a helyszínen pedig ennek az aláírással való megerõsítése. Aki ezt nem kívánja vállalni, ne jelentkezzen!

Regisztrációhoz kattints ide!

Beérkezett jelentkezések



További információ

info@suzuki4x4.hu
+36209864010